logo

En av de beste plassene i verden for skreddersydde dresser er Hong Kong. Men hva hvis du kunne få denne skreddersydde opplevelsen til den byen du bor i? Rashmi Custom Tailors har månedlige reiser til de største byene i Norge som Oslo, Bergen og Stavanger. Rashmi er et av de beste stedene i verden for din neste skreddersydd dress.

Hong Kong har en lang tradisjon med skreddersydde dresser som strekker seg helt tilbake til 18 hundre tallet. Hvor det var veldig vanlig at de fleste personer i middelklassen og opp gikk i skreddersydde dresser til daglig. Uansett om det var vanlig for øvrig middel klasse og opp så hadde nesten alle innbyggere i Hong Kong skreddersydd dress. Denne tradisjonen har de beste skredderne i Hong Kong tatt med seg inn i dette århundret hvor du kan får den samme gode kvaliteten på dressen din som de fikk for 100 år siden. Rashmi Custom Tailors er et av bedriftene som er best i klassen. Du vil ikke finne noen bedre skredder noen andre plasser i verden.

Det er ikke bare til herrer du kan få en skreddersydd dress. Du kan også få din egen skreddersydde bryllupskjole. Hvis du velger å få din egen skreddersydde bryllups kjole så er du 100 % sikker på at du får den rette kjolen til deg og ditt bryllup som vil passe deg perfekt.

Hvordan får jeg markedets beste skreddersydde dress?

  1. Du må gjøre en avtale med oss
  2. Du må ha minst 1 time til rådighet under første måling
  3. Vi er her hele veien for å guide deg gjennom prosessen
  4. Start å tenke på hvordan farge du vil ha, mønster osv
  5. Etter ca 4 uker må du komme tilbake igjen til 2 prøving, dette tar ifra 30-40 min

Vi besøker alle de store byene i Norge som: Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Stavanger

Hos oss er skreddersydde dresser enkelt.